Ποια είναι τα πιο δημοφιλή χριστουγεννιάτικα είδη για τη διακόσμηση;

Όσο πλησιάζουν οι γιορτές, όλο και περισσότερο θα αναζητάτε ιδέες για τα χριστουγεννιάτικα είδη που θα θέλετε να επιλέξετε για τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Γνωρίζοντας ποια είναι τα πιο δημοφιλή χριστουγεννιάτικα είδη μπορείτε να σκεφτείτε ιδέες για να δώσετε μια χριστουγεννιάτικη πνοή στο χώρο σας. 

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή χριστουγεννιάτικα είδη; 

Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για πολλούς. Οι επιλογές και οι προτάσεις συνδυασμών είναι ατελείωτη. Ωστόσο, υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία που πρωταγωνιστούν κάθε χρόνο και θεωρούνται all time classic. Μερικά από αυτά περιλαμβάνουν: 

  • Χριστουγεννιάτικα κεριά 
  • Γιρλάντες 
  • Χριστουγεννιάτικους φιόγκους 
  • Χριστουγεννιάτικα στεφάνια 
  • Γκι 
  • Χριστουγεννιάτικα στολίδια 

Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς χριστουγεννιάτικες φιγούρες; 

χριστουγεννιάτικες φιγούρες χιονάνθρωπου - αι Βασίλη - τάρανδος

Ανεξάρτητα από την επιλογή για τη διακόσμηση, σίγουρα θα θέλετε να προσθέσετε λίγη λάμψη μέσα από λεπτομέρειες ως προς το χριστουγεννιάτικο decor. Πολλές φορές, αυτή η λάμψη έρχεται μέσα από τις χριστουγεννιάτικες φιγούρες. Μερικές από αυτές περιλαμβάνουν: 

  • Άγιος Βασίλης 
  • Τάρανδος 
  • Χιονάνθρωπος 
  • Χιονονιφάδες 
  • Gingerbread ανθρωπάκια 
  • Χριστουγεννιάτικα γλειφιτζούρια και καραμέλες 
  • Χριστουγεννιάτικα αστέρια 
  • Άγγελοι 

Τι χρώμα να επιλέξετε για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση; 

Οι περισσότεροι συνήθως επιλέγουν ένα κεντρικό θέμα όταν διακοσμούν το σπίτι τους λίγο πριν την έναρξη των γιορτών. Μερικά από αυτά τα χρώματα περιλαμβάνουν το κόκκινο, το πράσινο, το χρυσό, το ασημί και το κόκκινο. Φυσικά, οι επιλογές δε σταματούν εδώ, καθώς η ποικιλία στους χρωματικούς συνδυασμούς είναι αρκετά μεγάλη για τη διακόσμηση του σαλονιού σας και όχι μόνο. 

Χριστουγεννιάτικα κεριά 

Τα κεριά δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια των γιορτών. Σύμφωνα με τη λαϊκή παράδοση, τα κεριά χρησιμοποιήθηκαν ως σύμβολο του αστεριού της Βηθλεέμ που καθοδήγησε τους βοσκούς και τους μάγους στη φάτνη που γεννήθηκε ο Χριστός. Πλέον, εκτός από τα κλασικά κεριά, υπάρχουν πολλές αρωματικές επιλογές, ιδανικές για τις χριστουγεννιάτικες βραδιές με φίλους. Όσον αφορά τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με κεριά, τοποθετήστε τα σε χριστουγεννιάτικα κηροπήγια στην τραπεζαρία, το τραπεζάκι του σαλονιού, το τζάκι, στα κομοδίνα στα δωμάτια, αλλά και στο μπάνιο. 

Χριστουγεννιάτικες γιρλάντες 

Οι χριστουγεννιάτικες γιρλάντες δίνουν αμέσως άλλη πνοή σε ένα δωμάτιο ή την είσοδο του σπιτιού. Υπάρχουν πολλά σχέδια, τόσο σε παραδοσιακές γιρλάντες, όσο και σε χιονισμένες, χρωματιστές, αλλά και στολισμένες. Τοποθετήστε τις γύρω από την εξώπορτα, στο τζάκι, ή στο σύνθετο του σαλονιού. Τοποθετήστε μερικά χριστουγεννιάτικα φωτάκια για να δημιουργήσετε περισσότερη ατμόσφαιρα. 

Χριστουγεννιάτικο στεφάνι 

Αυτός που υποδέχεται τους καλεσμένους για τα εορταστικά τραπέζια σας δεν είναι άλλος από το χριστουγεννιάτικο στεφάνι. Οι επιλογές κυμαίνονται τόσο από τα στολισμένα, όσο και στα μη στολισμένα, ώστε να το διακοσμήσετε με βάση το δικό σας γούστο. Ένα χριστουγεννιάτικο στεφάνι είναι ιδανικό τόσο για τις πόρτες, αλλά και πάνω από το τζάκι. 

Πότε είναι η ιδανική περίοδος για να στολίσετε το σπίτι σας; 

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία για την απάντηση αυτού του ερωτήματος. Ωστόσο, η καλύτερη περίοδος δεν είναι άλλη από τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου, αλλά και του σπιτιού τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου, χωρίς να υπάρχει κάποιος κανόνας που να απαγορεύει τον στολισμό τις τελευταίες ημέρες του Νοέμβρη. 

 

Για περισσότερες ιδέες και προτάσεις σχετικά με τα χριστουγεννιάτικα είδη επισκεφθείτε τα lianos-epoxiaka