Πλησιάζουν οι Απόκριες: Ποιες είναι οι ανδρικές αποκριάτικες στολές που θα φοριούνται για παντα;

Όσο οι Απόκριες πλησιάζουν, έρχεται η στιγμή για την αναζήτηση της στολής που θα τραβήξει τα βλέμματα και τις εντυπώσεις. Οι άνδρες απολαμβάνουν στον ίδιο βαθμό τις Απόκριες με τις γυναίκες. Πολλοί μάλιστα προετοιμάζονται πυρετωδώς κάθε χρόνο και αναζητούν την καλύτερη στολή. Ωστόσο, μερικές φορές το κλασικό αποτελεί πάντοτε και την καλύτερη επιλογή, καθώς δεν πρόκειται ποτέ να σας βγάλει ασπροπρόσωπους. Ποιες είναι οι καλύτερες ανδρικές αποκριάτικες στολές που θα φοριούνται για πάντα; Ας δούμε παρακάτω.  

Γιατρός 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε μια εύκολη στολή, την οποία μπορείτε να φτιάξετε και μόνοι σας, τότε η στολή του γιατρού είναι η κατάλληλη για εσάς. Είτε πρόκειται να συμμετέχετε σε κάποιο μεγάλο καρναβάλι, είτε σε κάποιο πάρτι ενηλίκων, θα μπορέσετε να τραβήξετε τα βλέμματα και να ακούσετε θετικά σχόλια. Το καλύτερο; Η στολή αυτή ανήκει στις κλασικές αποκριάτικες ενδυμασίες, οπότε δε θα χρειαστεί να τη φορέσετε μόνο φέτος. 

Μάγος

Ένας μάγος είναι γνωστός για τις μεγάλες γνώσεις και τη σοφία του, ενώ τραβά διαρκώς το ενδιαφέρον παιδιών και ενηλίκων. Ακόμη και τώρα που είστε πλέον μεγάλοι, δε σημαίνει ότι πρέπει να απαρνηθείτε αυτή τη στολή. Αποτελεί μια μεταμφίεση με την οποία σίγουρα θα ξεχωρίσετε. Επιπλέον, η στολή αυτή δεν έχει ημερομηνία λήξης. Έτσι, όσα χρόνια και να περάσουν, οι γύρω σας θα αναζητούν διαρκώς τη σοφία σας. 

Σούπερ ήρωας 

Όλοι μας μεγαλώσαμε παρακολουθώντας παιδικά, σειρές και ταινίες με πρωταγωνιστές σούπερ ήρωες. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα, οι σούπερ ήρωες έχουν αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη δημοτικότητα και αποτελούν διαρκώς μια πετυχημένη στολή. Οι επιλογές είναι πολλές και ο κάθε ένας από εσάς μπορεί να ενσαρκώσει τον αγαπημένο του σούπερ ήρωα. 

Πειρατής 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την περίοδο του φετινού καρναβαλιού να αναδείξετε την περιπετειώδη σας πλευρά, τότε η στολή πειρατής αποτελεί την ιδανική επιλογή. Αν και πολλοί τη θεωρούν mainstream, στην πραγματικότητα πρόκειται για μια στολή η οποία μπορεί να γίνει εντελώς διαφορετική από άνθρωπο σε άνθρωπο, εξαιτίας των πολλών αξεσουάρ που προσφέρει. Μάλιστα, είναι μια στολή την οποία μπορείτε να φτιάξετε και μόνοι σας. Έτσι, όσα χρόνια και να περάσουν θα μπορείτε κάθε φορά να δημιουργείτε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. 

Βρικόλακας 

Οι Απόκριες δίνουν κάθε χρόνο την ευκαιρία για μεταμορφώσεις οι οποίες ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Στις επιλογές αυτές ανήκουν και πιο τρομακτικά στοιχεία, όπως για παράδειγμα η στολή του βρικόλακα. Μάλιστα, η στολή του βρικόλακα είναι συμβατή με κάθε πάρτυ, όποιο και να είναι το θέμα του. Είτε πρόκειται για τον Κόμη Δράκουλα, είτε για έναν πιο σύγχρονο βρικόλακα, μην ξεχάσετε την κάπα σας για μια ιδιαίτερη εμφάνιση.  

 

Ανακαλύψτε στο κατάστημα Λιανός μια μεγάλη ποικιλία σε ανδρικές αποκριάτικες στολές και άλλα αποκριάτικα είδη, τα οποία όσα χρόνια και να περάσουν δεν πρόκειται να χάσουν τη διαχρονικότητα τους. 

Αν σκέφτεστε να φορέσετε μια από τις παραπάνω στολές τότε δείτε όλες τις κλασικές στολές για γυναίκες, άνδρες και παιδιά εδώ