Επισκευή κουζίνας Pitsos: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

 

Αν η κουζίνα σας παρουσιάσει κάποια βλάβη και βρίσκεται εκτός εγγύησης, είναι λογικό να αναρωτιέστε τι πρέπει να κάνετε από εδώ και στο εξής. Να απευθυνθείτε στην αντιπροσωπεία ή σε κάποιον άλλο τεχνικό; Ποιο θα είναι το κόστος της επισκευής και αξίζει τελικά να το προσπαθήσετε ή μήπως είναι καλύτερα να αγοράσετε καινούρια κουζίνα; Αν έχετε κουζίνα Pitsos, η βλάβη θα εμφανιστεί κατά πάσα πιθανότητα αρκετά χρόνια μετά τη λήξη της εγγύησης, οπότε το ζητούμενο είναι ποιο θα είναι το επόμενο βήμα. Το σημαντικότερο που πρέπει να θυμάστε είναι ότι θα χρειαστείτε κάποιον εξειδικευμένο τεχνικό για επισκευή κουζίνας Pitsos που να έχει την απαραίτητη εμπειρία στη λειτουργία της συγκεκριμένης συσκευής. Διαβάστε παρακάτω όλα όσα πρέπει να προσέξετε.

Πρέπει να απευθυνθώ υποχρεωτικά στην αντιπροσωπεία για την επισκευή κουζίνας Pitsos;γυναίκα ανοίγει το φούρνο για να δει αν ψήθηκε το κέικ

Δεν είναι απαραίτητο να απευθυνθείτε υποχρεωτικά στην αντιπροσωπεία, εφόσον έχει λήξει η εγγύηση. Το κόστος είναι πάντα μεγαλύτερο, όταν επιλέγεται αυτή η λύση. Αυτό, όμως, που είναι απαραίτητο είναι να εμπιστευθείτε κάποιον τεχνικό, ο οποίος είναι εξειδικευμένος στις επισκευές κουζινών Pitsos. Αυτό σημαίνει ότι διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό για όποια επιδιόρθωση χρειάζεται και ότι έχει την τεχνογνωσία να διαγνώσει με ακρίβεια το πρόβλημα και να αποκαταστήσει τη βλάβη χωρίς να επηρεάσει τις υπόλοιπες πολύπλοκες συνδέσεις της συσκευής.

Πότε απαιτείται η επισκευή κουζίνας;

κοντινή λήψη στο χέρι γυναίκας η οποία ρυθμίζει τη θερμοκρασία στο φούρνο

Το βασικό, βέβαια, είναι να γνωρίζετε πότε είναι πράγματι επιτακτική η επισκευή κουζίνας. Ορισμένα ζητήματα που ανακύπτουν δεν απαιτούν πάντα τη συνδρομή τεχνικού. Για παράδειγμα, συχνά στις κουζίνες Pitsos δεν ανάβει το λαμπάκι, κάτι που πανικοβάλλει πολλούς ιδιοκτήτες. Αν, όμως, ο φούρνος δουλεύει κανονικά, τότε πρόκειται απλά για έναν καμένο λαμπτήρα. Άλλες περιπτώσεις, στις οποίες ο τεχνικός για επισκευή κουζίνας δεν είναι απαραίτητος είναι αν υπάρχει πρόβλημα με την παροχή του ρεύματος, οπότε η κουζίνα δε λειτουργεί εξ αυτού του λόγου και απαιτείται η συνδρομή ηλεκτρολόγου.

Πάντως, αν το φαγητό δεν ζεσταίνεται, αν ο φούρνος υπερθερμαίνεται, αν κάποια κεραμική εστία δε λειτουργεί ή αν η κουζίνα ρίχνει το ρελέ, μόλις τη θέτετε σε λειτουργία, τότε η βλάβη είναι στην κουζίνα και θα πρέπει να αποκατασταθεί από τον τεχνικό.

Πόσο κοστίζει η επισκευή κουζίνας Pitsos;ανοιχτος αναμένος φούρνος

Το κόστος της επισκευής για την κουζίνα Pitsos αποτελείται από δύο στάδια. Στο πρώτο, γίνεται η διάγνωση του προβλήματος, οπότε ο πελάτης πληρώνει την επίσκεψη του τεχνικού και τη διαδικασία της ανεύρεσης του προβλήματος. Το κόστος της επίσκεψης διαφέρει από τεχνικό σε τεχνικό. Σε δεύτερο στάδιο, γίνεται η επισκευή της κουζίνας και τότε το κόστος παρουσιάζει μεγάλες διακυμάνσεις ανάλογα με το εύρος του προβλήματος και αν απαιτείται η αγορά κάποιου ανταλλακτικού. Σίγουρα, η επιδιόρθωση της βλάβης στην αντιπροσωπεία έχει μεγαλύτερο κόστος από κάποιον ανεξάρτητο τεχνικό, όμως και ο τεχνικός πρέπει να είναι εξειδικευμένος και να παρέχει εχέγγυα ασφάλειας της διαδικασίας.