Διοργανώστε τη δεξίωση γάμου των ονείρων σας

Ετοιμάζεται το γάμο σας και τα έχετε κανονίσει σχεδόν όλα; Έχετε επιλέξει το στυλ του γάμου, που σας ταιριάζει και που χρόνια τώρα είχατε ονειρευτεί με το σύντροφό σας; Επιλέξατε το νυφικό φόρεμα, τον κοστούμι για το γαμπρό; Καθώς τις βέρες και τα στέφανα;  Διαλέξατε τον χώρο που θα τελεστεί ο γάμος σας. Σας έμεινε μία ακόμη δύσκολη επιλογή που θα καθορίσει πολύ το ύφος του γάμου σας. Δεν είναι άλλη από την διοργάνωση για την δεξίωση γάμου. Η δεξίωση του γάμου είναι το κομμάτι εκείνο των διαδικασιών του γάμου που θα χαρείτε περισσότερο. Για να το καταφέρετε ακολουθήστε κάποια βασικά βήματα αφού φυσικά βάλετε την φαντασία και το προσωπικό σας γούστο.

Fenix.gr - Δεξίωση Γάμου - Αίθουσα Δεξιώσεων Χίος4

Επιλέξτε την αίθουσα για την δεξίωση γάμου

Η καλύτερη επιλογή για εσάς που θέλετε να σας μείνει αξέχαστη εκείνη η πρώτη ξεχωριστή βραδιά του κοινού σας βίου, είναι μία αίθουσα εκδηλώσεων ενός ξενοδοχείου. Σας παρέχει ένα υπέροχο και ζεστό χώρο που θα είναι η καλύτερη επιλογή για αυτή τη σημαντική βραδιά της ζωής σας. Για να είστε σίγουροι ότι θα κάνετε την σωστή επιλογή, επισκεφθείτε ένα ξενοδοχείο με αρκετές αίθουσες. Οι οποίες μάλιστα να σας παρέχουν τη δυνατότητα ενός ικανοποιητικού αριθμού καλεσμένων καθώς και την ευελιξία στο menu. Έτσι θα είστε σίγουροι ότι θα έχετε κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Επιλέξτε την αίθουσα με βάση το στυλ του γάμου

Προτού αποφασίσετε που θα γίνει η δεξίωση του γάμου σας, επισκεφθείτε όσες περισσότερες αίθουσες δεξιώσεων μπορείτε. Τότε προτιμήστε την αίθουσα εκείνη η οποία θα ταιριάζει περισσότερο με το ύφος και το στυλ του γάμου σας. Οργανώστε την δεξίωση με βάση πώς το έχετε εσείς ονειρευτεί. Αν αγαπάτε τη θάλασσα και δεν μπορείτε να διοργανώσετε την δεξίωση σε κάποια παραλία το καλύτερο θα ήταν μία αίθουσα με θέα στη θάλασσα. Στην περίπτωση που σας αρέσουν οι υπαίθριοι χώροι επιλέξτε μία αίθουσα που θα έχει άμεση πρόσβαση σε πισίνα έτσι ώστε να νιώσετε στο στοιχείο σας. Αν από την άλλη είστε λάτρης του χειμώνα και ο γάμος σας θα έχει θέμα χειμερινό επιλέξτε μία κλειστή αίθουσα με δική της είσοδο, για να διευκολυνθείτε τόσο εσείς , όσο και οι καλεσμένοι σας. Προσέξτε η αίθουσα αυτή να σας προσφέρει ηχομόνωση έτσι ώστε να χαρείτε το πάρτι της ζωής σας χωρίς δισταγμούς.

Fenix.gr - Αίθουσα Δεξιώσεων Χίος

Δώστε προσοχή στο menu

Το menu της γαμήλιας δεξίωσης σας δεν θα πρέπει να το υποτιμήσετε καθόλου. Διαλέξτε ένα χώρο, ο οποίος να σας δίνει τη δυνατότητα ποικιλίας πιάτων, αλλά και την επιλογή buffet. Έτσι μπορείτε να διαλέξετε το καλύτερο μενού με βάση τους καλεσμένους σας. Αλλά και εκείνο το μενού που θα θυμάστε ευχάριστα εσείς και οι καλεσμένοι σας. Για αυτό το λόγο μην επιλέξετε πιάτα που δεν θα αγγίζατε ποτέ. Όσο για τα ποτά, επιλέξτε τα ποτά με τη βοήθεια ενός ειδικού αλλά και με βάση το είδος της δεξίωσης που θα κάνετε.

Η γαμήλια τούρτα 

Όλα τα βλέμματα εκείνο το βράδυ εκτός από επάνω σας θα πέσουν και πάνω στην τούρτα σας. Για αυτό η εμφάνιση της θα πρέπει να ταιριάζει με το ύφος και το στυλ του γάμου σας. Αλλά πάνω από όλα να σας εκφράζει στο έπακρο. Άλλωστε η τούρτα είναι το μόνο φαγώσιμο που αποθανατίζεται και μπαίνει στο άλμπουμ των φωτογραφιών. Μην ξεχνάτε πως η βραδιά αυτή σας ανήκει και πρέπει να φτιάξετε τις πιο όμορφες αναμνήσεις.

Fenix.gr - Δεξίωση Γάμου - Γαμήλια Τούρτα

Η μουσική της δεξίωσης

Ένα ακόμα σημαντικό  μέρος στην δεξίωση γάμου είναι η μουσική. Με την μουσική θα επιλέξετε να ντύσετε την πρώτη νύχτα του κοινού σας βίου. Για να είναι όμορφες οι αναμνήσεις σας επιλέξτε μουσική που να αγαπάτε πολύ και οι δύο και που να την ακούτε συγκινημένοι μετά από χρόνια αγκαλιά. Όσον αφορά την μουσική που θα παίξει μετά τον πρώτο χορό πρέπει να είναι επιλεγμένη σωστά για να ξεσηκώσει τους καλεσμένους και να περάσετε όλοι μαζί όμορφα και αξέχαστα. Ρωτήστε τη γνώμη των ειδικών χωρίς να διστάσετε για κάθε σας προβληματισμό.