Πώς να φορέσετε το slim jean της Givenchy

Το τζιν σε γραμμή slim είναι από τα πιο γνωστά κομμάτια του οίκου Givenchy για άντρες. Πρόκειται για ένα αθάνατο παντελόνι, το οποίο έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια άντρες σε όλο τον κόσμο, γιατί πετυχαίνει ένα δύσκολο συνδυασμό. Από τη μία, αγκαλιάζει αρμονικά το σώμα, τονίζοντας τις γραμμές του, όμως από την άλλη δεν είναι υπερβολικά στενό, όπως τα skinny jeans, με αποτέλεσμα να κολακεύει ακόμα και αυτούς που δεν έχουν και τις πιο λεπτές γάμπες. Όσο βολικό, όμως, είναι, άλλο τόσο χρειάζεται προσοχή, για να φορεθεί σωστά. Επειδή είναι ένα παντελόνι που λεπταίνει το κάτω μέρος του σώματος, αναπόφευκτα τονίζει περισσότερο το πάνω μέρος, οπότε είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε πώς θα φέρουμε την ισορροπία και το στυλ σε αυτό που φοράμε.

Givenchy Slim Jeans

Για ποιους σωματότυπους είναι τα slim jeans;

Σε αντίθεση με τα skinny και super skinny jeans, το slim τζιν δεν απαιτεί από τον άντρα να έχει πολύ λεπτές γάμπες. Ειδικά το τζιν της Givenchy, χάρη στο σχεδιασμό του και την ποιότητα των υλικών του, προσφέρει λεπτότερη σιλουέτα και άριστη προσαρμογή σε διάφορους σωματότυπους. Ωστόσο, καλό είναι να θυμόμαστε ότι γενικά τα slim τζιν δεν είναι ιδανικά για άντρες με πολύ μυώδεις ή γεμάτες γάμπες, ενώ ισχύει και το αντίθετο. Σε άντρες με πολύ λεπτές γάμπες, το slim τζιν θα παραπέμπει περισσότερο σε straight γραμμές, οπότε είναι καλύτερο να προτιμηθεί ένα skinny σχέδιο. Τέλος, σε άντρες με πολύ ανοιχτές πλάτες και ώμους, η αντίθεση με το κάτω μέρος του σώματος θα μοιάζει υπερβολική και είναι προτιμότερη η ίσια γραμμή.

Colored Slim Jean

Σε τι χρώμα να το φορέσω;

Το κλασικό blue denim είναι εγγύηση σε αυτό το τζιν της Givenchy, γιατί συνδυάζει το διαχρονικό με αυτό το σύγχρονο σχέδιο. Το γκρι είναι μια πολύ καλή επιλογή για λεπτές σιλουέτες, ώστε να δώσει λίγο περισσότερο όγκο στο κάτω μέρος, ενώ το μαύρο σας το προτείνουμε αν έχετε λίγα κιλά παραπάνω.

Stylish Man With Slim Jeans

Με τι να το συνδυάσω;

Όπως όλα τα τζιν, έτσι και αυτό μπορεί να αποτελέσει το βασικό κομμάτι για διάφορα στυλ. Για χαλαρό casual στυλ, T-shirt και sneakers είναι η προφανής επιλογή, ενώ για τη δουλειά αυτό το παντελόνι είναι ό,τι πρέπει, για να φορεθεί με παπούτσια τύπου Oxford και σακάκι ή ζακέτα. Για ένα πιο hipster look, προτείνουμε το συγκεκριμένο τζιν με καρό κόκκινο πουκάμισο και μποτάκια Chukka. Για τη βραδινή έξοδο, φορέστε το με κλασικό παλτό και derby shoes. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, καλό είναι να θυμάστε ότι η συγκεκριμένη γραμμή τζιν δεν φοριέται με ζώνη, εκτός αν θέλετε να έχετε ένα ροκ στυλ, οπότε προτιμήστε μια ζώνη με εντυπωσιακή αγκράφα.