Ποια είναι τα βασικότερα πλεονεκτήματα της λεύκανσης δοντιών;

Το χαμόγελό σας είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που παρατηρούν οι άλλοι πάνω σας! Τα ίσια, ολόλευκα δόντια δεν είναι μόνο για τους διάσημους και τους σελέμπριτι. Οι εξελίξεις στην αισθητική οδοντιατρική έχουν κάνει τη λεύκανση δοντιών πολύ ασφαλή αλλά και οικονομική ώστε να μπορεί ο καθένας να αποκτήσει ένα πιο αστραφτερό χαμόγελο.

 

Γιατί είναι τόσο σημαντικό να έχουμε ένα “λευκό” χαμόγελο;

Σύμφωνα με έρευνες, πολλοί ενήλικες θεωρούν πως ένα όμορφο χαμόγελο κάνει έναν άνθρωπο πιο γοητευτικό και θελκτικό. Ένα αντίστοιχα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων θεωρεί παράλληλα πως ένα όχι τόσο περιποιημένο χαμόγελο μπορεί ακόμα και να βλάψει την επαγγελματική καριέρα του ατόμου. Ένα καθαρό, ίσιο, και αστραφτερό χαμόγελο θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την αυτοπεποίθησή σας και έτσι να έχετε περισσότερες ευκαιρίες τόσο επαγγελματικά αλλά και κοινωνικά.

 

Οι λευκές οδοντοστοιχίες είναι παντού! Η λεύκανση δοντιών έχει γίνει πολύ δημοφιλής για όλους τους ανθρώπους πλέον. Μπορείτε να το δείτε και μόνοι σας, και όχι μόνο στις αφίσες και στις διαφημίσεις – αλλά και στα social media.

 

Αν σκέφτεστε να κάνετε λεύκανση στα δόντια σας, δεν πρέπει να ανησυχείτε καθώς έχει μόνο οφέλη για εσάς. Ας δούμε παρακάτω τα βασικότερα πλεονεκτήματα της λεύκανσης δοντιών.

1. Ενισχύει την αυτοπεποίθηση

Με μια απλή λεύκανση δοντιών, η αυτοπεποίθησή σας θα εκτοξευτεί. Είτε βρίσκεστε στη δουλειά, σε ραντεβού, στο δρόμο, σε μια παρουσίαση, ένα χαμόγελο με λευκά και αστραφτερά δόντια δεν περνάει απαρατήρητο. Τα λευκά δόντια δείχνουν επίσης στους γύρω σας πως σας αρέσει να φροντίζετε τον εαυτό σας και την εικόνα σας, κάτι το οποίο είναι πολύ γοητευτικό.

2. Δίνει πόντους στην εμφάνισή σας

Μπορεί να έχετε τα πιο υγιή και ίσια δόντια, αλλά δεν είστε αήττητοι από τη φυσική φθορά που αντιμετωπίζουν όλοι από το φαγητό και το ποτό της καθημερινότητας. Το φαγητό, ο καφές, το τσάι, και τα αναψυκτικά λεκιάζουν τα δόντια μας με την πάροδο του χρόνου. Μετά τη σωστή λεύκανση δοντιών, θα παρατηρήσετε αμέσως διαφορά στην οδοντοστοιχία σας χωρίς να χρειάζεται να κάνετε μοντάζ στις φωτογραφίες σας! Άρα, μια λεύκανση δοντιών σας βοηθά να καταπολεμήσετε τους λεκέδες από το φαγητό και το ποτό.

3. Μείωση της όψης των ρυτίδων

Αν δε σας αρέσουν οι ρυτίδες σας και ψάχνετε έναν τρόπο να τις καμουφλάρετε, τότε πρέπει να σκεφτείτε τη λεύκανση δοντιών. Θα σας φανεί περίεργο, αλλά είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος. Αντί να εστιάζουν οι γύρω σας στις ρυτίδες του προσώπου σας, θα δίνουν σημασία στο όμορφο, λευκό σας χαμόγελο. Το ίδιο ισχύει και για άλλα σημάδια που μπορεί να έχετε στο πρόσωπό σας, όπως σημάδια ακμής, ή φακίδες.

4. Δεν κοστίζει πολύ

Μη σας τρομάζει το κόστος. Η λεύκανση δοντιών δεν κοστίζει όσο μια πλαστική επέμβαση. Αρκεί να επισκεφθείτε τον οδοντίατρό σας για μια επαγγελματική λεύκανση δοντιών, και έπειτα να διατηρήσετε λευκή την οδοντοστοιχία σας για περισσότερο καιρό με ένα οικιακό σετ λεύκανσης. Έτσι, με πολύ χαμηλό κόστος, θα απολαμβάνετε ένα αστραφτερό χαμόγελο για καιρό.