Αγορες

Ποια απαραίτητα αξεσουάρ σκύλου πρέπει να αγοράσω;

Ο ερχομός ενός σκύλου στο σπίτι μας είναι πάντα μια πολύ ευχάριστη κατάσταση που μας   από όμορφα συναισθήματα. Από τη μία, είστε απίστευτα ενθουσιασμένοι για το νέο σας κατοικίδιο, αλλά και λίγο προβληματισμένοι για το πως θα δέσει με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας και αν είστε σωστά προετοιμασμένοι για τον ερχομό του. 

Για να είστε ήσυχοι τουλάχιστον για τα απαραίτητα αξεσουάρ σκύλου που πρέπει να αγοράσετε ώστε να μη λείψει τίποτα, πρέπει απλώς να γνωρίζετε δυο – τρία πράγματα. Στην παρακάτω λίστα θα βρείτε όλα όσα είναι αναγκαία ώστε να είστε πλήρως προετοιμασμένοι και να απολαύσετε τις στιγμές με το νέο μέλος της οικογένειάς σας. 

Κολάρο σε σωστό μέγεθος

Το σκυλάκι σας χρειάζεται οπωσδήποτε κολάρο! Πριν αγοράσετε κολάρο, επιλέξτε ένα που είναι στο σωστό μέγεθος για το σκύλο σας, έχει κούμπωμα ασφαλείας, και σταθερό μεταλλικό δαχτυλίδι για να κουμπώσετε το λουρί του. Ακόμα καλύτερα, επιλέξτε ένα κολάρο που έχει επιπλέον δακτύλιο για να προσθέσετε το ταμπελάκι με τα στοιχεία του. 

Κλουβί για τον ύπνο

Τα ειδικά κλουβιά για σκύλους, ή αλλιώς crates, είναι απαραίτητα αξεσουάρ για όλους τους σκύλους. Εγγυώνται πως ο σκύλος σας δε θα κάνει ζημιές όσο δεν είστε στο χώρο να τον επιβλέπεται. Πολλοί ιδιοκτήτες φαίνεται να τα προτιμούν, όμως πρέπει να αγοράσετε ένα crate που θα είναι κατάλληλο για το μέγεθος του σκύλου σας, και όχι πολύ μικρό. Επιπλέον, πρέπει να μάθετε στο σκύλο σας να το χρησιμοποιεί με τη βοήθεια θετικής εκπαίδευσης.

Κρεβατάκι ύπνου

Στα σκυλάκια αρέσει πάρα πολύ να χουχουλιάζουν και να κοιμούνται σε μαλακές μαξιλάρες, ή ανάμεσα σε κουβέρτες. Για να μη χρησιμοποιούν τα δικά σας αντικείμενα, φροντίστε να αγοράσετε ένα κρεβατάκι ύπνου κατάλληλο για σκύλους. Προσέξτε όμως να είναι κατασκευασμένο από καλά και ανθεκτικά υλικά σε περίπτωση που ο πιστός σας φίλος αποφασίσει να το μασήσει!

Λουρί βόλτας

Ένα ακόμα απαραίτητο αξεσουάρ για σκύλους είναι το λουρί με το οποίο θα τον πηγαίνετε βόλτα. Δυστυχώς, δεν είναι όλα τα λουριά κατάλληλα. Πάλι, σύμφωνα με το μέγεθος του σκύλου θα πρέπει να επιλέξετε το κατάλληλο λουρί. Ζητήστε βοήθεια από τους υπαλλήλους ενός pet shop ή από τον εκπαιδευτή σας για να σας προτείνουν το κατάλληλο και ασφαλέστερο λουρί για τον σκύλο σας. 

Παιχνίδια

Δεν υπάρχει περίπτωση να αντέξει το σπίτι και η περιουσία σας χωρίς την ύπαρξη παιχνιδιών για το σκύλο σας! Τα σκυλιά έχουν πολλή ενέργεια, και συνήθως την εκτονώνουν παίζοντας. Αν δεν υπάρχουν αρκετά παιχνίδια που θα τους τραβήξουν την προσοχή και θα τα απασχολήσουν, τότε θα αρχίσουν να παίζουν με ό,τι θεωρήσουν αυτά παιχνίδι. Δηλαδή, τους καναπέδες, τα μαξιλάρια, τα έπιπλα, και τα παπούτσια σας! Για να αποφύγετε τέτοιου είδους ζημιές, ειδικά όταν δεν είστε σπίτι, επενδύστε σε αρκετά παιχνίδια φτιαγμένα ειδικά για σκύλους.

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σκύλων κρίνουν απαραίτητο αξεσουάρ για το κάθε σκύλο ένα Kong. Το Kong είναι ένα λαστιχένιο παιχνίδι (μπορείτε να το βρείτε σε διάφορα σχήματα και μεγέθη) μέσα στο οποίο μπορείτε να βάλετε λιχουδίες, ή φυστικοβούτυρο. Το σκυλάκι σας θα προσπαθεί να φάει τη λιχουδιά και έτσι θα μείνει απασχολημένο για ώρες.

Οι καλύτερες τιμές για όλα τα είδη αξεσουάρ σκύλων μόνο στο www.dealbay.gr!

thrakiki

Recent Posts

Πως να φορέσεις τα σέξι εσώρουχα σαν ρούχα

Σίγουρα θα ήθελες να μπορείς να φορέσεις τα σέξι σου εσώρουχα σαν ρούχα και να…

1 έτος ago

Πλησιάζουν οι Απόκριες: Ποιες είναι οι ανδρικές αποκριάτικες στολές που θα φοριούνται για παντα;

Όσο οι Απόκριες πλησιάζουν, έρχεται η στιγμή για την αναζήτηση της στολής που θα τραβήξει…

1 έτος ago

Πώς γίνεται το τεστ κοπώσεως και πότε είναι σημαντικό να πραγματοποιηθεί;

Η επίσκεψη στον καρδιολόγο και η διενέργεια διαφόρων εξετάσεων μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη, την…

1 έτος ago

Τι βαφή μαλλιών να διαλέξω;

Οι ημιμόνιμες βαφές μαλλιών, ή αλλιώς οι βαφές μαλλιών που φεύγουν με το λούσιμο αποτελούν…

2 έτη ago

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή χριστουγεννιάτικα είδη για τη διακόσμηση;

Όσο πλησιάζουν οι γιορτές, όλο και περισσότερο θα αναζητάτε ιδέες για τα χριστουγεννιάτικα είδη που…

2 έτη ago

Πως να συντηρήσετε εύκολα και με ασφάλεια μια τραπεζαρία μασίφ

Αν διαβάζετε αυτό το άρθρο, τότε σίγουρα θα ανήκετε στην πλειονότητα των ανθρώπων που έχουν…

2 έτη ago